top of page
  • Nicky

Wees meer zoals de wilg 🧘🏼‍♀️

Na het schrijven van het persoonlijke verhaal 📝 van Sally-Anne Airey en het transformeren van haar website www.skilfulleaders.com, sloten we het proces af door een ervaring op de berg te illustreren 🏔 die de kern van haar, haar organisatie en haar aanbod belichaamt:


__________


Watercolour mountain

Het is diep in de winter en terwijl we met onze gids door de bergen lopen, pauzeert hij ⏸ en wijst hij op een wilg. Overal om ons heen is bewijs van lawineschade. Verschillende andere bomen 🌲 zijn ontworteld, en toch staat deze wilg nog steeds. Het gewicht van de sneeuw ❄️ heeft misschien zijn stam helemaal voorover gebogen, maar hij staat nu weer stabiel en rechtop, zijn wortels stevig op de grond en zijn takken waaien zachtjes mee in de wind. Een paar minuten kijken we de beweging. Die avond komen we samen om na te denken over de gebeurtenissen van de dag. Een iemand uit onze groep biedt ons een nieuwe mantra aan:


‘Wees meer zoals de wilg’

Wat het leven ons ook brengt, zegt ze, als we een geaarde, stabiele en toch flexibele houding aannemen, kunnen we ons evenwicht hervinden en terugkeren naar de rust in onszelf - net als een wilg 💪🏼

Watercolour willow

Комментарии


bottom of page