top of page
Very Tales Eigen Kinderboek Aquarel.png
Very Tales Biografie Kinderboek Aquarel.png
Very Tales Verhaal Kinderboek Aquarel.png

Uitgeverij

Binnen de uitgeverij staan verbeeldingskrachtwhy, co creatiehow en
realisatie
what centraal. Typische vragen waar ik hier voor benaderd word zijn:

'Wat is eigenlijk mijn verhaal? Ik wil een verhaal waar ik trots op kan zijn, maar soms zie ik door de bomen het bos niet meer.' 

Ik ben er heilig van overtuigd dat je geen Obama hoeft te zijn om een mooi verhaal te hebben. Iedereen heeft een mooi verhaal, maar dat kan soms verrekte lastig zijn om het zelf te zien. Want als je in je eigen potje zit, kun je het label lastig lezen. Ik kan je helpen het heden te inspireren met het verleden, om een nieuwe koers te zetten voor de toekomst. 

'Ik heb een mooi en belangrijk verhaal wat verteld moet worden. In welke vorm moet ik dat doen zodat ik mijn doelgroep het beste kan bereiken?'

Een boek is lang niet altijd te beste optie. Dat heeft alles te maken met wie jouw doelgroep is en hoe je die kan bereiken. Mijn standpunt is altijd: maak het samen mét de doelgroep. Dan volgt de vorm vanzelf. Voor de begeleiding van dit proces kan ik je helpen.

'Ik heb een vaag idee voor een goed boek
- hoe nu verder?'

Deze vraag krijg ik vaak van zowel organisaties als individuen, zowel voor hun eigen verhaal als een verhaal met een maatschappelijke boodschap wat beter of meer onder de aandacht mag komen. Ik kan helpen om van een idee tot een de concrete inhoud van een boek te komen. Daarna kan ik het proces begeleiden om van inhoud tot het daadwerkelijke boek te komen. Ofwel met advies of begeleiding hoe je in eigen beheer kan uitgeven, ofwel in een samenwerking met Very Tales, ofwel met connecties in de uitgeverij wereld. 

Very Tales Eigen Kinderboek Aquarel.png

Projecten

Bij Very Tales passeren allerlei verschillende soorten en vormen projecten de revue. Van maatschappelijk tot persoonlijk, van boek tot podcast. Bekijk hier afgeronde en huidige voorbeeldprojecten.

Very Tales Biografie Kinderboek Aquarel.png

Producten en diensten

Schaf een van de openbare Very Tales aan, een set wenskaarten of reserveer een uur om het over jouw verhaal te hebben. 

Very Tales Verhaal Kinderboek Aquarel.png

Illustratoren

Ontdek hier de magie en het vakmanschap van de verschillende illustratoren waar Very Tales mee samenwerkt. 

"I am a child of books. I come from a world of stories. Upon my imagination, I float. Some people have forgotten where I live, but along these words, I can show you the way. For this is our world we've made from stories. Our house is a home of invention, where anyone at all can come for imagination is free."

Oliver Jeffers Winston

bottom of page