top of page

Illustratoren

Very Tales werkt samen met diverse illustratoren die ieder hun eigen stijl, verhaal en budget hebben. Deze gepassioneerde en getalenteerde illustratoren zorgen ervoor dat elk verhaal magisch wordt in een stijl die bij jou past. Hieronder een introductie tot wie ze zijn, het werk dat ze doen en de illustraties die ze voor Very Tales hebben gemaakt. 

Bio Natalia Nazarian

Natalia Nazarian

Natalia woont met haar man, zoon en dochter in Toronto, Canada. Ze is voormalig architect, en herontdekte haar liefde voor kinderboekenillustraties tijdens het voorlezen van boeken aan haar dochter. Ze besloot haar creatieve talent nog een kans te geven. Ze genoot ontzettend van het vertellen van verhalen en het creëren van nieuwe werelden. Ze geeft de voorkeur aan traditionele materialen zoals potloden en aquarel, vanwege het fijne gevoel dat je krijgt wanneer je iets met je handen maakt. Haar inspiratie en motivatie krijgt ze van haar kinderen, die haar hebben geleerd geduldig te zijn en nooit op te geven.

Naast dat Natalia de huisstijl illustrator is van Very Tales, heeft ze ook het allereerste boek geïllustreerd.

Bio Linde Faas

Linde Faas

Linde is een Nederlandse illustrator, animator en artiest die nu woont en werkt in Noorwegen. 350 kilometer boven de poolcirkel om precies te zijn. De wilde, ongetemde natuur van het Noordpoolgebied is een immense bron van inspiratie. Ze houdt ervan om de natuur in te gaan om de stille wereld om haar heen te observeren en kan uren naast een vuur zitten met haar schetsboek waar ze alles in tekent wat ze ervaart. In haar werk richt Linde zich graag op de kleine details die in het echte leven vaak over het hoofd worden gezien. Ze experimenteert graag met verschillende materialen en combineert allerlei technieken in haar werk.

Linde heeft ontelbaar veel prijzen gewonnen met haar kleurrijke en verhalende illustraties. Ze heeft o.a. de kinderboeken 'Gozert', 'De kikkerbilletjes van de koning', 'De jongen en de walvis', en 'Kom met me mee' geïllustreerd. 

Bio Amy Lane

Amy Lane

Amy is een Engelse illustrator gevestigd in Kingston-Upon Thames. Ze is afgestudeerd in Illustratie aan de Universiteit van de Creatieve Kunsten en tekent het liefst dieren en mensen. Ze is gespecialiseerd in portretten, verhalende illustraties en kinderboeken. Zo heeft ze 'The boy and the boat' geïllustreerd en zijn haar illustraties ook te zien in 'The Little Trailblazers'.

Bio Alishea Gibson

Alishea Gibson

Alishea is een Amerikaanse illustrator gevestigd in California. Ze drinkt het liefst de hele dag koffie, terwijl ze cartoons tekent. Alishea illustreert films en verhalen voor o.a. Disney, Netflix,
Titmouse en Alcon.