top of page
Very Tales Team Aquarel

Nicky Kreté

In Very Tales combineert Nicky gedragspsychologie, verhalen en creativiteit. Anderen omschrijven haar als toegewijd, empathisch, nieuwsgierig, energiek en creatief. Een oude ziel in een jong jasje. Haar kernwaarden zijn liefde, vrijheid, duurzaamheid en ontwikkeling. 

Nicky woont met haar partner en twee dochters in Breukelen. De natuur is haar grootste bon van inspiratie en buiten zijn helpt haar dan ook enorm om op te laden. Zij heeft een internationale achtergrond doordat zij gewoond en gewerkt heeft in verschillende landen over de hele wereld. 

IMG_0541_edited.png
Very Tales Leiderschap

Gedragspsycholoog

Nicky heeft een passie voor mensen en een oprechte fascinatie voor waarom ze doen wat ze doen. Ze kan als geen ander luisteren, observeren, graven en verbinden om zo inzicht te krijgen in gedrag. Na haar studie Psychologie aan de Universiteit Leiden heeft zij zich gespecialiseerd in Economische en Consumenten Psychologie (cum laude, 8.8) om gedragspsycholoog te kunnen worden. Kijk bij Raad van de Toekomst voor meer inspiratie over advies en onderzoek.

  • Inzicht in gedrag

  • Kwalitatief & kwantitatief onderzoek

Very Tales Team

Verhalen in vele vormen

Om emoties, gedachten en uiteindelijk gedrag op een positieve manier te beïnvloeden gebruikt ze verhalen. Verhalen die een verandering in gang zetten. De vormen waarin deze verhalen gecommuniceerd worden, lopen erg uiteen. Nicky heeft een persoonlijke passie voor kinder- en familie boeken, maar heeft ook expertise met social media, podcasts en magazines. Kijk bij Uitgeverij voor meer inspiratie.

  • Strategische communciatie

  • Story being, - telling, - doing

  • Ontwerp en project management van diverse uitingen

Very Tales Leiderschap

Geïnspireerd door kinderen

Ondanks dat ze altijd op zoek is naar diepgang en betekenis, houdt ze het ook graag licht en luchtig. Ze lacht graag — elke dag, de hele dag door. Kinderen inspireren haar om haar communicatie en verhalen heerlijk simpel te houden met een snufje magie.
Kijk voor inspiratie bij Raad van de Toekomst.

  • Co creatie met kinderen

  • Vormgeven en faciliteren van energieke en inspirerende workshops

Very Tales Leiderschap

Meer weten?

IMG_0541_edited.png

In het eerste Very Tales kinderboek vertelt ze haar eigen levensverhaal. Dat is verkrijgbaar in de webwinkel.

IMG_0541_edited.png

In een podcast met Founders of Good vertelt ze meer over het opzetten van Very Tales en met Het Ware Gezicht over de zoektocht naar geluk. Bij de Concept Academie is een gratis luistercollege waarin ze vertelt over hoe je met emoties je lievelingsdoelgroep aantrekt. 

IMG_0541_edited.png

Op YouTube kun het item zien over Very Tales in een aflevering 'Zo kan het ook' van RTL4. 

Referenties
IMG_0541_edited.png
Very Tales Leiderschap

Referenties

Nicky

Proces

Resultaat

Team

bottom of page