top of page
  • Nicky

‘Follow the spark’ is het beste advies dat ik ooit kreeg ✨

Bijgewerkt op: 5 jul. 2022

Niet meer bedenken wat je leuk vindt, maar voelen. En wanneer ik eerst de rust op zoek, lukt dit het best.


Mijn zwangerschapsverlof van de afgelopen maanden heeft daarin flink geholpen. Eerlijk is eerlijk, als ik naar het nieuws van de afgelopen tijd luisterde terwijl ik naar onze pasgeboren dochter keek, was de rust soms ver te zoeken 🤯 Maar toch, wie zelf ooit een slapende baby heeft vastgehouden herkent vast hoe aanstekelijk die kalmte is 🙏🏼


Ik merkte dat elke keer als ik weer een boek wilde lezen om iets nieuws te leren, dezelfde passie weer om de hoek kwam kijken. Emoties. Gedrag. Oftewel mensen en waarom ze doen wat ze doen. Hoog tijd dus om terug te gaan naar waar het allemaal voor mij begonnen is: mijn studie psychologie ✨


Ken jij iemand die psychologie toepast in marketing en communicatie? Denk aan bijv. gedragspsychologen of behavioural designers. Daar zou ik graag mee in aanraking komen om hier meer over te leren.Deze foto is gemaakt door Mark Vletter tijdens Summercamp van The Happy Startup School toen hij vroeg of ik over mijn passie wilde vertellen.


Comments


bottom of page