top of page
  • Nicky

Mijn interpretatie van The Second Mountain ⛰ metafoor

Dit verhaal vat mijn wispelturige, maar grillige avontuur samen van de afgelopen 2 jaar waarin ik stopte met mijn baan en mijn eigen onderneming startte.

__________


Er was eens een vrouw die haar hele leven voorbereidde om die ene berg te beklimmen. Waarom ze deze berg moest beklimmen, wist ze niet 🤷🏼‍♀️, maar ze was niet de enige. Jaren van voorbereiding gingen voorbij en op de dag van de klim voelde ze een gevoel van onbehagen in haar lichaam, maar zette het opzij en begon te klimmen. Toen ze eindelijk de top bereikte, gaf het haar niet de voldoening waar ze op hoopte ❌ Ontdaan en onzeker daalde ze af . 'Waarom wilde ik in de eerste plaats die berg beklimmen?' Er ging een enorme storm voorbij en er verscheen weer een nieuwe prachtige, woeste berg. Zij voelde meteen: 'Dit is mijn berg'. Het was het eerste waar ze ooit zo zeker van was geweest 💯 Toch was deze berg nog niet zo vaak beklommen. Anderen probeerden haar te ontmoedigen, wat haar nerveus maakte. De klim was uitdagend, en er waren veel momenten waarop ze zich afvroeg ⚠️ of ze de juiste keuze had gemaakt. Maar toen ze de top van zijn berg bereikte, was het het beste gevoel dat ze ooit had gevoeld 💥 🦸🏼‍♀️


Comments


bottom of page