top of page
  • Nicky

"Diversity is being invited to the party, inclusion is being asked to dance"

Bijgewerkt op: 5 jul. 2022

Bij NewBees NL heb ik met eigen ogen de schoonheid van inclusiviteit en gelijkwaardigheid gezien. Die begrippen hebben een totaal nieuwe lading gekregen. En sindsdien wil ik niet anders meer dan co-creatie.


Gister was het dan eindelijk zo ver: het lang verwachtte feestje waarin hun 5+1 jubileum gevierd werd. Dabke kon niet ontbreken natuurlijk! Voor mij een eerste, maar zeker niet de laatste 💃🏼Voor de gelegenheid mocht ik mee helpen het magazine ontwikkelen. Inmiddels een jaar oud en nog even inspirerend met o.a. verhalen over inclusiviteit op de werkvloer. Een mooi vervolg op het alternatieve jaarverslag dat ik het jaar heb ontwikkeld, waarin wij een nieuw strategisch communicatie concept toepasten om op inspirerende en toegankelijke wijze over hun werkzaamheden te vertellen. De 4 M's: Meet, Match, Matter, Measure. Lees er hier mee over.Wat een pracht club en wat een pracht mensen. Dank voor de mooie tijd, lessen en inzichten. Jullie inspireren mij tot op de dag van vandaag 🙏🏼


Comentários


bottom of page