Jouw website

Wanneer je duidelijk en visueel het verhaal van jou en jouw onderneming wil weergeven op een website die niet alleen voor jouw logisch is, maar ook voor jouw doelgroep.

Om tot jouw website te komen, richten wij ons in het proces op het ophalen van informatie, luisteren, condenseren en de vertaalslag maken naar het ontwerp van de website. Hieronder vind je een uitleg van wat we doen en de uitkomst van iedere stap.

Eigen kinderboek, uniek cadeau, biografie kinderboek, verhaal kinderboek, kinderboek schrijven

Luisteren

Na een vrijblijvende en succesvolle kennismaking, beginnen we met het verzamelen van informatie. Dat begint met aantal vragen om over na te denken, zowel voor jou als voor anderen over jou. Een online onderzoek is eventueel ook mogelijk. Zo krijgen we een compleet beeld van het verleden, heden en de toekomst en het beeld van jou als ondernemer en jouw onderneming, zowel intern als extern.

 

Daarna plannen we een moment in om langs te komen. Je vertelt eerst je verhaal over jou en jouw onderneming aan mij zoals jij dat wilt. Van begin tot eind, zonder onderbreking. Daarna delen we de informatie die we van anderen hebben ontvangen.

  • De uitkomst van deze stap is dat we een verkennend onderzoek hebben uitgevoerd en alle informatie beschikbaar hebben.

Condenseren

Nu we alle informatie hebben, willen we de rode lijn eruit halen. Wat zijn terugkerende thema's en wat is de verbinding tussen jou en jouw onderneming? Waarom is het zo vanzelfsprekend dat jij doet wat je doet? Om dat te doen, maken we eerst de informatie modulair, om het vervolgens te sorteren. Dus waar normaal een verhaal van A-Z wordt verteld, delen we het verhaal nu op in A, B, C etc. Vervolgens leggen we van elk verhaal de A's bij elkaar enzovoort. Zo ga je clusters zien en relaties tussen die clusters om uiteindelijk in woorden uit te drukken waar jij en jouw onderneming voor staan. Wat is de missie, wat zijn de waarden en wat is het aanbod en waarom is dat volkomen begrijpelijk? 

 

  • De uitkomst van deze stap is duidelijkheid en verheldering over de essentie en samenhang van jouw verhaal in verbinding met het verhaal over jouw onderneming.

Ontwerpen

Nu kunnen we de stap maken naar wat je wil uitstralen en naar wie. Dat vertalen we vervolgens in ontwerp en belevenis: de structuur van de website, passend taalgebruik en de samenstelling van kleuren, lettertypes en gebruik van media. Alles komt bij elkaar op zorgvuldige en gebalanceerde wijze, zodat tekst en beeld elkaar versterken.

 

Zodra het voorstel wordt goedgekeurd, wordt de website gebouwd in Wix. Eerst zal de structuur worden ontworpen, om vervolgens de tekst toe te voegen. Het schrijven van de tekst doen we samen. 

  • De uitkomst van deze stap is een website die live kan gaan!

Overhandigen

Nadat de website live is gegaan en werkt volgens zoals het zou moeten, wordt de website aan jou overgedragen. Wij zullen uitleggen hoe de website werkt en onderhouden kan worden, zodat je dat in eigen beheer kan doen. Daarbij doen wij een belofte: wij geloven dat Wix zo intuïtief is dat iedereen die een PowerPoint presentatie kan maken ook in Wix kan werken. Loop je toch ergens tegenaan? Dan zullen wij je altijd vrijblijvend helpen.   

  • De uitkomst van deze stap is het overhandigen van de website zodat het in eigen beheer onderhouden kan worden.

Very Tales Nicky Krete