Jouw website

Wanneer je duidelijk en visueel het verhaal van jou en jouw onderneming wil weergeven op een website die niet alleen voor jouw logisch is, maar ook voor jouw doelgroep.

Om tot jouw website te komen, richten wij ons in het proces op het ophalen van informatie, luisteren, condenseren en de vertaalslag maken naar het ontwerp van de website. Hieronder vind je een uitleg van wat we doen en de uitkomst van iedere stap.

Eigen kinderboek, uniek cadeau, biografie kinderboek, verhaal kinderboek, kinderboek schrijven

Luisteren

Na een vrijblijvende en succesvolle kennismaking, beginnen we met het verzamelen van informatie. Dat begint met aantal vragen om over na te denken, zowel voor jou als voor anderen over jou. Een online onderzoek is eventueel ook mogelijk. Zo krijgen we een compleet beeld van het verleden, heden en de toekomst en het beeld van jou als ondernemer en jouw onderneming, zowel intern als extern.

 

Daarna plannen we een moment in om langs te komen. Je vertelt eerst je verhaal over jou en jouw onderneming aan mij zoals jij dat wilt. Van begin tot eind, zonder onderbreking. Daarna delen we de informatie die we van anderen hebben ontvangen.

  • De uitkomst van deze stap is dat we een verkennend onderzoek hebben uitgevoerd en alle informatie beschikbaar hebben.

"Ik heb het altijd makkelijker gevonden om naar andermans verhalen te luisteren dan mijn eigen, maar Nicky heeft het toch voor elkaar gekregen. Mijn verhaal delen met haar heeft mij erg geholpen. Ik voelde mij gehoord en geborgen."

Sally-Anne Airey, Leiderschapscoach / Echtgenoot / Moeder

Condenseren

Nu we alle informatie hebben, willen we de rode lijn eruit halen. Wat zijn terugkerende thema's en wat is de verbinding tussen jou en jouw onderneming? Waarom is het zo vanzelfsprekend dat jij doet wat je doet? Om dat te doen, maken we eerst de informatie modulair, om het vervolgens te sorteren. Dus waar normaal een verhaal van A-Z wordt verteld, delen we het verhaal nu op in A, B, C etc. Vervolgens leggen we van elk verhaal de A's bij elkaar enzovoort. Zo ga je clusters zien en relaties tussen die clusters om uiteindelijk in woorden uit te drukken waar jij en jouw onderneming voor staan. Wat is de missie, wat zijn de waarden en wat is het aanbod en waarom is dat volkomen begrijpelijk? 

 

  • De uitkomst van deze stap is duidelijkheid en verheldering over de essentie en samenhang van jouw verhaal in verbinding met het verhaal over jouw onderneming.

"Ik heb Nicky om hulp gevraagd, omdat mijn website echt een make-over nodig had. Ondanks dat alles nog steeds werkte en klopte, voelde het verouderd en kon het wel een frisse blik gebruiken. Ze gooide echter niet meteen de hele website in de prullenbak. Eerst ging ze naar de essentie van mij en mijn bedrijf om het verhaal te begrijpen en wat we wilden uitstralen. Dit vertaalde ze in ontwerprichtlijnen, die ze vervolgens naast de oude website hield. Daardoor was opeens heel duidelijk wat we moesten houden en wat anders kon."

Nicole Marres, Advocaat / Echtgenoot / Moeder / Oma

Ontwerpen

Nu kunnen we de stap maken naar wat je wil uitstralen en naar wie. Dat vertalen we vervolgens in ontwerp en belevenis: de structuur van de website, passend taalgebruik en de samenstelling van kleuren, lettertypes en gebruik van media. Alles komt bij elkaar op zorgvuldige en gebalanceerde wijze, zodat tekst en beeld elkaar versterken.

 

Zodra het voorstel wordt goedgekeurd, wordt de website gebouwd in Wix. Eerst zal de structuur worden ontworpen, om vervolgens de tekst toe te voegen. Het schrijven van de tekst doen we samen. 

  • De uitkomst van deze stap is een website die live kan gaan!

"Nadat we mijn persoonlijke Tale aan het licht hadden gebracht, heeft Nicky een volledige nieuwe website ontworpen. Het verhaal werd vertaald in een aantrekkelijke, informatieve en functionele flow voor mijn website wat echt goed werkt. Vooral de ‘persoonlijke note’ tabs vind ik echt super. Het onthult een deel van mijn verhaal als iemand dat graag zou willen lezen."

Sally-Anne Airey, Leiderschapscoach / Echtgenoot / Moeder

Overhandigen

Nadat de website live is gegaan en werkt volgens zoals het zou moeten, wordt de website aan jou overgedragen. Wij zullen uitleggen hoe de website werkt en onderhouden kan worden, zodat je dat in eigen beheer kan doen. Daarbij doen wij een belofte: wij geloven dat Wix zo intuïtief is dat iedereen die een PowerPoint presentatie kan maken ook in Wix kan werken. Loop je toch ergens tegenaan? Dan zullen wij je altijd vrijblijvend helpen.   

  • De uitkomst van deze stap is het overhandigen van de website zodat het in eigen beheer onderhouden kan worden.

"Nicky de hele website opnieuw vormgegeven en ontworpen rondom onze strategie die onze waarden en energie representeren. Ze heeft een scherp inzicht in hoe NewBees zich wil presenteren en haar verhaal wil vertellen. Deze fantastische nieuwe website geeft perfect weer wie we zijn. Het is professioneler geworden, met compacte verhalen en meer rust."

Annemiek Dresen, Directeur NewBees / Zus / Vriendin

Tijd & Investering

De investering, zowel wat betreft tijd als financieel, is van te veel factoren afhankelijk waardoor we hier geen uitspraak over kunnen doen. Denk aan grootte van de organisatie, het aantal mensen dat er werkt, het onderzoek dat misschien al gedaan is en de benodigde complexiteit van de website.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Hierin kunnen we jouw wensen bespreken en op basis daarvan een voorstel maken.

 

Copyright © Very Tales 2019 | Wereldwijde serivce | Gevestigd in Amsterdam | KvK 75362813

Treehouse Tribe, Asterweg 20N, 1031 HN Amsterdam | nicky@very-tales.com | +31655127366

  • Instagram Very Tales
  • Facebook Very Tales
  • LinkedIn Very Tales
  • YouTube Very Tales
  • Spotify Very Tales Nicky Podcast