Jouw rode lijn

Eigen kinderboek, uniek cadeau, biografie kinderboek, verhaal kinderboek, kinderboek schrijven

Wanneer de helderheid en de richting die je krijgt uit jouw verhaal, voor jou het meest van waarde is. Dit kun je daarna op een duidelijke manier aan anderen vertellen als jij dat wilt.

Om tot jouw rode lijn te komen, richten wij ons in het proces op het ophalen van informatie, luisteren, condenseren en terugkoppelen. Hieronder vind je een uitleg van wat we doen en de uitkomst van iedere stap.

Luisteren

Na een vrijblijvende en succesvolle kennismaking, beginnen we met het verzamelen van informatie. Dat begint met aantal vragen om over na te denken, zowel voor jou als voor anderen over jou. Interviews met anderen zijn eventueel ook mogelijk. Zo krijgen we een compleet beeld van het verleden, heden en de toekomst en het beeld van jou over jezelf en anderen over jou.

 

Daarna plannen we een moment in om langs te komen daar waar jij je het meest prettig voelt. Dan vertel je eerst jouw verhaal zoals jij dat wilt. Van begin tot eind, zonder onderbreking. Daarna delen we de informatie die we van anderen hebben ontvangen.

  • De uitkomst van deze stap is dat jij je gehoord, begrepen en gerespecteerd voelt.

"Ik heb het altijd makkelijker gevonden om naar andermans verhalen te luisteren dan mijn eigen, maar Nicky heeft het toch voor elkaar gekregen. Mijn verhaal delen met haar heeft mij erg geholpen. Ik voelde mij gehoord en geborgen."

Sally-Anne Airey, Leiderschapscoach / Echtgenoot / Moeder

Condenseren

Nu we alle informatie hebben, willen we de rode lijn eruit halen. Wat zijn terugkerende thema's, wat is voor jou belangrijk en wanneer heb jij je dat gerealiseerd? Om dat te doen, maken we eerst de informatie modulair, om het vervolgens te sorteren. Dus waar normaal een verhaal van A-Z wordt verteld, delen we het verhaal nu op in A, B, C etc. Vervolgens leggen we van elk verhaal de A's bij elkaar enzovoort. Zo ga je clusters zien en relaties tussen die clusters.

 

  • De uitkomst van deze stap is duidelijkheid en verheldering over de essentie en samenhang van jouw verhaal.

"Ik vond het spannend om Nicky's beeld en reflectie weer terug te horen, maar ook heel bijzonder. Het proces dat volgde, waarbij Nicky mijn verhaal clusterde waar inzichten uit naar voren kwamen, heeft een enorme indruk bij mij achtergelaten en bevestigde mijn keuze voor haar. Zonder het vooraf te weten, was dit waar ik voor kwam. Ik heb meer helderheid, focus en bevestiging gekregen en daarom meer zelfvertrouwen. Dat alles door goed te luisteren, door te vragen waar nodig, en pakkend samen te vatten en terug te geven aan mij."

David-Jan Romijn, Produktiedirecteur / Echtgenoot / Vader / Opa

Overhandigen

Nadat de vorige sessie is geëindigd in een mindmap met heel veel post-its, zullen we ervoor zorgen dat het resultaat gedigitaliseerd wordt. Dit document wordt nader toegelicht in een Word document waar je nog eens doorheen kunt lezen.

  • De uitkomst van deze stap is een digitale mindmap met een toelichting.

Gezien de persoonlijke aard hiervan, zijn er geen voorbeelden openbaar. Neem contact op bij interesse.

"Nicky heeft me een cadeau van onschatbare waarde gegeven door naar mijn kern te gaan en van daaruit te gaan staan voor datgene wat mij drijft. Voor mij heeft het ook het comfort geboden om de volgende stap in mijn loopbaan vol vertrouwen tegemoet te treden."

Heleen van Heesewijk, Manager Marketing & Sales / Echtgenoot / Vriendin

Tijd & Investering

Het vinden en beschrijven van jouw rode lijn duurt ongeveer twee tot drie dagen, inclusief voorbereiding, gezamenlijke sessie en uitwerking. De investering ligt tussen de €800 en €1.200 incl. 21% btw. Het verschil daarin hangt af de hoeveelheid eventuele interviews met anderen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Hierin kunnen we jouw wensen bespreken en op basis daarvan een voorstel maken.

 

Copyright © Very Tales 2019 | Wereldwijde serivce | Gevestigd in Amsterdam | KvK 75362813

Treehouse Tribe, Asterweg 20N, 1031 HN Amsterdam | nicky@very-tales.com | +31655127366

  • Instagram Very Tales
  • Facebook Very Tales
  • LinkedIn Very Tales
  • YouTube Very Tales
  • Spotify Very Tales Nicky Podcast