Leven

Eigen kinderboek, uniek cadeau, biografie kinderboek, verhaal kinderboek, kinderboek schrijven

De grote gebeurtenissen en spraakmakende anekdotes zijn bekend, maar de verhalen die niet verteld worden zijn vaak van nog van meer betekenis. De keuzes die we wel en niet hebben gemaakt. De lessen die we leerden. De dromen die we hadden, of nog steeds hebben. In het genre Leven wordt dit vastgelegd en geïllustreerd voor volgende generaties, van jong tot oud.

 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van werk dat Very Tales voor anderen heeft gemaakt die een idee kunnen geven van wat er mogelijk is. In dit genre zijn dit vooral voorbeelden van kinderboeken en kunstwerken.

Zakje vol zonlicht

Deze Very Tale gaat over een reislustig meisje dat avonturen over de hele wereld beleeft. Van elk avontuur neemt ze iets buitengewoons mee terug, zoals een potje vol zonlicht, of een boek met vallende sterren. Het is een illustratief verhaal over hoe ervaringen een leven kleuren en dromen vormen.

In het eerste Very Tales kinderboek vertelt oprichtster Nicky Kreté haar eigen verhaal. Voor zichzelf, voor haar gezin en voor iedereen die wil weten hoe ze op het idee van Very Tales is gekomen.

 

Omdat de andere kinderboeken op aanvraag zijn gemaakt voor anderen, zullen die maar voor een gedeelte te zien zijn op de website. Met meisje met een zakje vol zonlicht is het enige volledige voorbeeld dat is uitgegeven, zodat het beschikbaar is voor iedereen die wil weten hoe een Very Tale er uit kan zien. Het is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar in de webwinkel. 

 

Sparkle in her eyes

Deze Engelse Very Tale gaat over een klein meisje die zo van het leven hield dat haar ogen altijd straalden. Maar toen de blijdschap plaatsmaakte voor pijn, verdween deze schittering. Niet wetende dat de pijn op zichzelf de aanwijzing was om haar passie weer terug te vinden. Een illustratief verhaal over blijdschap, passie en verlies.

Een kinderboek met een terugblik op een periode waarin veel is gebeurd, en aan de hand van waarden het verhaal opnieuw wordt verteld. 

Glow like a rainbow

Deze Very Tale is in het Engels geschreven. Dit kinderboek had als doel om richting te geven in een fase van transitie. Wie ben ik en waar sta ik voor? Wat heb ik geleerd van mijn leven tot nu toe en hoe ik wil dat de volgende hoofdstukken eruit zien?  

Very Tales - Example Life NL.png

Convejita

 
Very Tales - Example Life NL.png

Every child is an artist

Very Tales - Example.png

The mountain

Very Tales - Example NL.png