Jouw kunstwerk

Eigen kinderboek, uniek cadeau, biografie kinderboek, verhaal kinderboek, kinderboek schrijven

De weerspiegeling van de essentie van jouw verhaal in een illustratie. Geschikt als samenvatting of een hoofdstuk van een verhaal. Een uniek en waardevol cadeau aan jezelf of aan een ander.

Om tot jouw eigen kunstwerk te komen, doorlopen we verschillende stappen in het proces. Van informatie ophalen, condenseren, illustreren, tot het afdrukken en ontvangen van jouw kunstwerk. Hieronder vind je een uitleg van wat we doen en de uitkomst van iedere stap. Daarin is alles per definitie te personaliseren.

Luisteren

Na een vrijblijvende en succesvolle kennismaking, beginnen we met het verzamelen van informatie. Dat begint met aantal vragen om over na te denken, zowel voor jou als voor anderen over jou. Interviews met anderen zijn eventueel ook mogelijk. Zo krijgen we een compleet beeld van het verleden, heden en de toekomst en het beeld van jou over jezelf en anderen over jou.

 

Daarna plannen we een moment in om langs te komen daar waar jij je het meest prettig voelt. Dan vertel je eerst jouw verhaal zoals jij dat wilt. Van begin tot eind, zonder onderbreking. Daarna delen we de informatie die we van anderen hebben ontvangen.

  • De uitkomst van deze stap is dat jij je gehoord, begrepen en gerespecteerd voelt.

Condenseren

Nu we alle informatie hebben, willen we de rode lijn eruit halen. Wat zijn terugkerende thema's, wat is voor jou belangrijk en wanneer heb jij je dat gerealiseerd? Om dat te doen, maken we eerst de informatie modulair, om het vervolgens te sorteren. Dus waar normaal een verhaal van A-Z wordt verteld, delen we het verhaal nu op in A, B, C etc. Vervolgens leggen we van elk verhaal de A's bij elkaar enzovoort. Zo ga je clusters zien en relaties tussen die clusters.

  • De uitkomst van deze stap is duidelijkheid en verheldering over de essentie en samenhang van jouw verhaal.

Illustreren

Aangezien we nu de rode lijn van jouw verhaal weten en begrijpen, kunnen we de vertaalslag maken naar de illustratie die dit gaat weerspiegelen. We gaan op zoek naar een passende illustrator. Very Tales werkt samen met een aantal illustratoren die een grote diversiteit in stijlen, ervaring, achtergrond en budget bieden. Wij staan echter ook open voor nieuwe samenwerkingen, zodat jouw kunstwerk altijd in jouw stijl kan worden geïllustreerd. Benieuwd naar onze samenwerkingen? 

Nadat de juiste illustrator gevonden en geïnstrueerd is, zal hij of zij schetsen gaan maken en delen. Hier kan feedback op worden gegeven. Nadat de schets is goedgekeurd, wordt deze uitgewerkt in de definitieve illustratie. Very Tales biedt enkele mogelijkheden tot het verder personaliseren, zoals het formaat, papier, toevoegen van tekst en de lettertypes daarvan.

  • De uitkomst van deze stap is de illustratie van jouw kunstwerk die aangeleverd kan worden bij de drukker.

Overhandigen

Dan is eindelijk het moment daar! Very Tales ontvangt jouw kunstwerk van de drukker en maakt een afspraak met jou om het te overhandigen. 

  • De uitkomst van deze stap is het in ontvangst nemen van jouw kunstwerk.

Very Tale Kunstwerk